side_banner

Hvordan leve med kjæledyr og holde seg ren?

Hei, kom for å konsultere produktene våre!
tupian56

Mange har katter og hunder som kjæledyr hjemme, å holde et kjæledyr krever mye tålmodighet og høster samtidig lykke.Noen kjæledyreksperter minner deg imidlertid om å være oppmerksom på kontakt med kjæledyr og holde deg ren etter kontakt for å unngå unødvendige problemer.Hvorfor ta hensyn til renheten til kjæledyr?Hvordan rengjør vi kjæledyr på riktig måte?

Viktigheten av rengjøring av kjæledyr

Studier har vist at de viktige allergenene for pasienter med allergisk rhinitt og astma i Kina er kjæledyrhår som hundehår og kattehår.Blant allergiske reaksjoner forårsaket av kjæledyr er hudallergier mer vanlig, og babyer er mest utsatt for allergier.For de som er motvillige til å forlate kjæledyrene sine og som er allergiske mot dem, vær spesielt oppmerksom på hygienen på soverommet.Det er best å rengjøre miljøet grundig, fjerne tepper og møbler, rengjøre veggen og rydde opp hundehårene med en kjæledyr-lorulle i tide.Det er best å erstatte den med en ny madrass.Prøv å ikke legge teppe på soverommet, det er bedre å velge tregulv eller gulvfliser som er enkle å rengjøre.

Hvordan skape et rent miljø for kjæledyr

Stoffdeodorant:Det er en deodoriserende formel spesielt designet for stoffer!Du trenger ikke å bekymre deg for å skade fibrene i stoffet, bare spray tepper, gardiner, reirputer og til og med klær for å enkelt fjerne lukt.

Kjæledyr-lorulle:Dette er et praktisk og gjenbrukbart miljøvennlig rengjøringsverktøy!Den kan tørke av alle møbler eller klesoverflater med hundehår som sitter fast.Når det klebrige papiret blir skittent, kan du erstatte detlorullerent klebrig papir, noe som er veldig praktisk.

Miljømessige deodoranter:Deodoranter gjør luften i hjemmet mer frisk!De aktive ingrediensene ekstrahert fra planter kan ikke bare eliminere lukt, men også avgi friske lukter i lang tid.

Desinfeksjon og deodorant:Det kan sprayes direkte på kjæledyr!Når det brukes til desinfeksjon av møbler eller tekstiler, kan det sprayes litt;når det sprayes på kjæledyr, kan litt massasje forsterke deodoriseringseffekten.

Hvordan ta vare på hunder i hårtapsperioden

Hunder må gre håret hver dag for å fjerne dødt hår.For langhårede hunderaser kan du ta et bad først, bløtlegge mykt og dødt hår, og vaske kjæledyrhår mens du vasker.Dødt hår fester seg til huden for å danne en stimulans, og danner en ond sirkel av kløe og riper, som induserer flere hudlesjoner.

Kamhår kan redusere hundens pelsansamling på grunn av normalt stoffskifte, gjøre hundehår sterkere og glattere, fjerne det løse smuss og støv, og forhindre pelsflok.Fremme blodsirkulasjonen, styrke hudens motstand og lindre hundens tretthet.Bruklofjernerfor å rydde opp kjæledyrets hår i tide.

Hvis du elsker kjæledyr, vennligst skap et komfortabelt og rent hjem for dem.Velkommen til å besøke nettstedet vårt for å finne merrengjøringsprodukter.


Innleggstid: 23. september 2020